Jeg holdt nylig foredrag om Gaiaismen i Filosofisk Forum i Stavanger, og det ble et såpass godt at jeg har skrevet en lengre artikkel basert på foredraget. Jeg forsøkte å få den utgitt i Minerva, men fikk avslag der, og har da fått en endelig bekreftelse på at Minerva ikke er en støttespiller i kampen for frihet. 

Jeg legger nå i stedet artikkelen "Gaiaismen: Miljøbevegelsens ideologiske grunnlag" ut som e-bok (ca 10 A4-sider) på Lulu.com for €3,50, altså ca 30 kroner. Samtidig setter jeg ned prisen litt på "Kunsten å krige" siden det er jul, så nå er det mulig å kjøpe begge deler i samme handel på min bokhandel. Men en advarsel er på sin plass. Dette er svært skremmende lesning. Hvis du ønsker å sove godt om natten bør du ikke lese dette!

Artikkelen er en forsmak (ca 1-2 kapitler) på min nye bok som jeg skriver på engelsk og foreløpig ser det ut som tittelen blir "THE RELIGIOUS ATHEISTS: Modern Medievalism and the Gates to Hell." Hvis det er noen som synes at dette høres ut som tittelen på en Pink Floyd-plate er jeg temmelig fornøyd.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende